Yoksa Yeni Rainbow Six Siege Operatörü Nomad Mi?

Rainbow Six Siege hayranları, oyuna gelecek yeni operatörün kimliğini tespit etmiş olabilir. 

Bir Reddit kullanıcısının teorisine göre, Rainbow Six Siege'nin yeni operatörü Ghost Recon Wildlands’den Nomad olacak. Bu iddia gerçek çıkarsa Rainbow Six Siege'de ilk kez başka bir oyun karakterini operatör olarak göreceğiz.

Bahsedilen teori Wildlands ile Siege arasında geçen etkinliğine dayandırılıyor, bu etkinlikte Rainbow Six Siege'den Twitch, Caveira'nın bulunması için Ghost Recon Wildlands karakterlerine yardım etmek üzere Bolivya'ya gidiyordu. Hatırlarsanız Ubisoft, geçtiğimiz günlerde yeni operatörün geçmişini açıklamıştı. Oyunun hayranlarına bu ihtimali düşündüren muhtemel sebepse Nomad'ın hikayesiyle, operatörün geçmişinin örtüşüyor olması.

tom-clancy-s-ghost-recon-wildlands-tom-clancy-s-ghost-reco-2

Ubisoft, Rainbow Six'in üçüncü yılının bir parçası olarak Birleşik Krallık’taki Scotland Yard’dan ve Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Delta Force’dan karakterler ekleneceğini de duyurmuştu. Anthony 'Nomad' Perryman’in de Ghosts ekibine katılmadan önce Delta Force’da görev yaptığını düşünürsek...

Ghost Recon Wildlands - İnceleme

Rainbow Six Siege Tamamen Türkçe Oluyor!

Eğer teorinin ana kaynağını merak ediyorsanız Reddit kullanıcısı BrickBuster2552’nin açtığı konuyu buradan okuyabilirsiniz. Yeni operatörün 'Nomad' olup olmayacağını ise önümüzdeki günlerde öğreneceğiz.  

YORUMLAR
Parolamı Unuttum