Black Panther 2'yi De Ryan Coogler Yazıp Yönetecek

Umarım Creed'i bıraktığına değer...

Marvel cephesinden gelen açıklamayla birlikte Black Panther'ın devam filminin yönetmen ve senarist koltuğunda yeniden Ryan Coogler'ı göreceğimiz kesinleşti. İlk filmin gişede 1 milyar doların üzerinde bir başarı etmesinden sonra Marvel-Disney ortaklığının böylesine bir yapıdan vazgeçeceğini zaten düşünmemiştik. Olan benim gibi Creed 2 filminde de Ryan Coogler'ı görmek isteyen bir avuç Rocky hayranına oldu...

Gelen haberlere göre, Coogler'ın projeyi kabul etmesinin ardından çalışmalara 2019'un sonları ya da 2020'nin ilk aylarında başlaması bekleniyor. Hatta yine gelen haberler arasında Michael B. Jordan'ın da 2. filmde yer almak istediği var. Erik Killmonger rolünde önemli bir başarıya imza atan Jordan'ın karakterinin filmdeki akıbetini hepimiz biliyoruz. E geri dönüşü nasıl olacak, neden Jordan durup dururken "ikinci filmde oynamaya açığım" diyor onu henüz bilemiyoruz.

Elbette Marvel ve Disney söz konusu olduğunda her türlü şeyi de beklemek lazım. Slyvester Stallone da MCU'nun bir parçası olduğuna göre ileride Rocky vs Captain America görmek bile bizi şaşırtmamalı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum