Wonder Woman 1984'ün Çıkış Tarihi 2020'ye Ertelendi

Geç olsun, güç olmasın.

Kasım 2019'da çıkması beklenen Wonder Woman 1984 filmi, ertelendi. 5 Haziran 2020'ye ertelenen film hakkında filmin yönetmeni Patty Jenkins, Wonder Woman'ı canlandıran Gal Gadot'un tweetini yeniden paylaşarak filmin çıkmasını sabırsızlıkla beklediğini belirtti. Gal Gadot ise filmin ertelenmesini "WW84" yazan bir görsel ile birlikte, "Wonder Woman'ın çıkış tarihinin değişmesini açıklamaktan dolayı aşırı heyecanlıyım. 5 Haziran 2020, orada olun ya da yok olun!" açıklamasıyla paylaştı.

Daha önce filmle ilgili konuşan Gal Gadot, "Bu bir devam filmi değil, kendine ait ayrı bir hikayesi var. Çıtamız oldukça yüksek, elimizden gelen her şeyi yaptık." demişti.

Filmin yönetmeni Jenkins ise, "Wonder Woman ile ilgili en sevdiğim şey o diğer süper kahramanlara göre daha fazla bizden birisi gibi hissetiriyor. İnsanlar onda kendisini buluyor ve o da insanlarda kendisini yeniden görüyor. Biz ona inanıyoruz, o da bize" şeklinde konuşmuştu.

DCEU'da Wonder Woman'ın ertelenmesi ile birlikte yeni takvim şöyle oldu. 21 Aralık 2018'de Aquaman, 5 Nisan 2019'da Shazam, 7 Şubat 2020'de Birds of Prey ve 5 Haziran 2020'de Wonder Woman 1984. Bakalım filmin ertelenmesi filmin kalitesini ne yönde etkileyecek ve DCEU, tüm bu filmlerle birlikte yükselişe geçebilecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum