Aquaman'in Gişesi Resmi Olarak 1 Milyar Dolar'ı Geçti!

WB'nin kumarı tuttu.

Daha önce Aquaman'ın açılış gişesini diğer DC filmleriyle kıyaslamıştık ve ortaya çıkan sonuçta açılış gişesinin kötü olduğundan bahsetmiştik. Fakat bunun sebebi DC-WB ortaklığının izlediği politikaydı. Film, Noel zamanı çıkarak açılış gişesini, noel tatilindeki gişeyle takas etme yoluna gitmişti. Bu takas büyük bir başarıya ulaştı ve Aquaman dünya genelinde 1 Milyar Dolar'ı geçmeyi başardı.

DCEU'nun en çok gişe yapan filmi olmayı başaran Aquaman, The Dark Knight'ı da geçmeyi başardı. Önünde yer alan tek DC filmi ise The Dark Knight Rises! Bu filmlerle kıyaslanabilmesi bile filmin büyük bir başarıya imza attığını gösteriyor. James Wan ve Jason Momoa'nın harika reklam çalışmaları, filmi doğru tanıtmaları ve gösterdikleri fragmanlar tüm dünyada büyük ilgi gördü. Filmin gişesinin hatrı sayılır bir kısmı da Çin'den geldi.

Bakalım bu başarı DC'yi solo filmleri devam ettirme yolunda motive edecek mi? Geleceğini bildiğimiz Shazam! ve Wonder Woman 1984 filmleri de yine solo film akımının parçası olarak karşımıza çıkıyor. Batman v Superman ve Justice League hayal kırıklıklarının ardından DC'nin toparlanması için ihtiyacı olan şey tam olarak bu Aquaman filmiydi, teşekkürler James Wan, teşekkürler Jason Momoa...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum