League of Legends'ın Yeni Şampiyonu Destek Rolünde Olacak

Soraka'dan vazgeçmem...

Başarısız bir sezon geçiren League of Legends, 2019 yılına hızlı bir giriş yapmak istiyor. 9. sezon ile birlikte yeni bir sayfa açmayı amaçlayan Riot'tan, 2019'un ilk şampiyonuna dair bir ipucu da geldi.

2019'da bizi neler beklediğine dair bir video paylaşan Riot Games; ARURF'taki değişimleri, yeni şampiyon Sylas'ı ve geri dönecek kostümlere dair açıklamalarda bulundu.

PBE'de açık olan ARURF'taki yeni değişiklikler şimdilik herkesin hoşuna gitmiş gibi görünüyor. Ana üssün hemen önüne yerleştirilen bir mancınık sayesinde istediğiniz yere gidebileceğiniz gibi, ejderhaların tamamı da bir ejder ile birlikte güçlendirmeleriniz arasına eklenecek. ARURF'un yakın zamanda geri dönmesini bekliyoruz.

9.2 yamasıyla birlikte Vadi'ye Çin Yeni Yılı kostümleri iniyor. Domuz yılını kutlamak için bir domuza binen Havai Fişek Sejuani ve Hazinedar Tahm Kench bu ayın dikkat çeken kostümleri arasında.

9.2 yamasıyla gelecek bir diğer yenilik de oyunun yeni şampiyonu Sylas olacak. Rakiplerinin ultisini kullanabilecek yeni şampiyon şimdiden OP olmuş gibi gözüküyor.

Gelelim Riot Games'in ipucunu verdiği destek karakterine.. Yayınlanan görüntüden bir büyücü olabileceğini düşündüğümüz bu yeni karakter, Rakan ve "destek" rolünde olduğu söylenen Pyke'tan sonra 3. destek karakteri olacak.

Önümüzdeki günlerde bu şampiyon hakkında daha net şeyler öğreneceğimize eminiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum