Hayalet Avcıları 3 Yeni Oyuncularını Arıyor

Bu sefer kimi arayacağız?

Hayalet Avcıları 3, gümbür gümbür geliyor. Filmle ilgili bu zamana kadar o kadar güzel haberler aldık ki, filmin neyle ilgili olacağına bakmaya pek zamanımız kalmadı. İlk 2 filmin yönetmeni Ivan Reitman'ın oğlu Jason Reitman tarafından çekilecek olan Ghostbusters 3'ün kadrosunda hem eski hem de yeni oyunculara yer vereceğini daha önceden biliyorduk. Son olarak gelen haberlerde, kadroda yer alan yeni oyunculara dair ipuçları gün yüzüne çıkmış.

Reitman'ın yazdığı Ghostbusters 3 senaryosu için aranan 2 oyuncunun detayları ortaya çıktı. Detaylar şu şekilde;

İsimsiz (Başrol Erkek Çocuk): 12 yaşında bir çocuğu canlandıracak. Çelimsiz, soluk tenli, siyah saçlı mavi gözlü, gaga burun, yüksek elmacık kemikleri ve içe kapanık bir karaktere sahip olacak. Ayrıca oldukça parlak, esprili, hazır cevap bir o kadar da inatçı bir çocuk. Fakat tüm zorluklara rağmen şakacı ve oyuncu kalabiliyor. Ayrıca harika bir şekilde baskı altında karar verme yeteneğine sahip, teknolojiye yatkın ve problem çözme konusunda oldukça yetenekli bir çocuk.

İsimsiz (Başrol Kız Çocuk): 13 yaşında bir çocuğu canlandıracak. Oldukça eğlenceli, sevecen bir kız, aklı bir karış havada. Her zaman meraklı, ilgili. Çekici ve kem bir tarafı da var.

Roller için yayınlanan bu açıklamalar Ghostbusters 3'ün bir bakıma çocuklara da yönelik bir film olabileceğinin sinyallerini veriyor. Fakat eski oyuncuların dönecek olması (bu konu hakkında halen oyunculardan resmi bir onay açıklaması gelmediğini de hatırlatmak lazım) filmi bambaşka bir havaya sürükleyebilir. Ben şahsen Reitman'a bu proje için inanmak istiyorum. Zira yaşanan o büyük hayal kırıklığının ardından güzel bir Hayalet Avcıları filmi izlemeyi iple çekiyorum.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum