Overkill's The Walking Dead'in Konsol Versiyonlarının İptal Olduğu Söylentisi Yalanlandı

İptal edilse de kayıp olmazdı zaten

Dün akşam Overkill's The Walking Dead oyununun PS4 ve Xbox One versiyonlarını iptal edildiği söylentisi yayılmaya başlamıştı. Bunun kaynağı da Reddit'te yayınlanan bir mesajdı, bu mesaja göre oyun için PlayStation Store'dan ön sipariş veren oyunculara sistemden "oyunun iptal edildiğine" dair bir bildirim gönderilmiş. Bildirimi aşağıda görebilirsiniz, gerçekten de "yayıncı bize oyunun iptal edildiği bilgisini verdi, o yüzden paranızı 5-7 gün içerisinde iade edeceğiz" yazıyor.

overkill-walking-dead-cancel-1

Bu haberin yayılması üzerine oyunun yayıncısı 505 Games, Twitter üzerinden açıklama yaptı ve "Overkill's The Walking Dead'in konsol versiyonları kesinlikle iptal edilmemiştir, sadece geliştirme süreci devam ettiği için çıkış tarihi ertelenmiştir. Sizi en kısa sürede gelişmelerden haberdar edeceğiz" dedi.

Oyunun PC'deki yayıncısı olan Starbreeze de geçtiğimiz ay konsol versiyonlarının çıkışının ertelendiğini söylemişti, yani o kısmı zaten yeni öğrendiğimiz bir şey değil. Reddit'te yayılan mesaj ise muhtemelen Sony tarafından yapılan bir hata olsa gerek. Yani Overkill's The Walking Dead'i konsolda oynamayı planlayanlardansanız, bunu hala yapabileceksiniz. Ancak oyunun pek de başarılı olmadığını bildiğimiz için bunu neden yapasınız, o da ayrı bir konu :)

Kısacası Overkill’s The Walking Dead PS4 ve Xbox One için çıkacak ama şimdilik tarihi belirsiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum