Halo Dizisinin Cortana'sı Belli Oldu - Kadroya 6 Yeni Oyuncu Katıldı

Kadro neredeyse tamam

Merakla beklenen Halo dizisinin oyuncu kadrosu yavaş yavaş tamamlanıyor. Showtime üzerinde yayınlanacak diziye geçtiğimiz günlerde altı yeni oyuncu katıldı.

Geçtiğimiz Cuma günü oyunun dizi uyarlamasının kadrosuna katılan isimler ise şöyle: Natascha McElhone, Bokeem Woodbine, Shabana Azmi, Bentley Kalu, Natasha Culzac ve Kate Kennedy. Yeni oyuncular daha önce Master Chief rolünü üstleneceği açıklanan Pablo Schreiber ve Yerin Ha'ya eşlik edecek.


Truman Show ve Killing Me Softly gibi filmlerden ve özellikle de Californication dizisinden tanıdığımız McElhone, Dr. Catherine Halsey ve Cortana gibi iki önemli ismi canlandıracak. McElhone, Castlevania: Lords of the Shadow serisinde de Marie Belmont'a sesini veren isimdi.

Bokeem Woodbine ise inandığı değerler uğruna eski dostu Master Chief ile çatışacak Soren-066 rolünü üstlenecek. Spider-Man: Homecoming ve Total Recall gibi filmlerde boy gösteren Woodbine'ın kariyerinde de oyunlar ile bağlantısı bulunuyor. Oyuncu, Payday 2'nin "The Elephant" karakterini canlandırmış ve sesini vermişti.

Halo'nun dizi adaptasyonunun çekimleri bu sene sonunda Budapeşte'de başlayacak. Dizinin ilk bölümlerinin ise 2021 yılının ilk çeyreğinde gelmesi bekleniyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum