Halo Infinite, The Game Awards Töreninde Yer Almayacak

Ama bu habersiz kalacağız demek değil

343 Industries, The Game Awards 2020 töreninde Halo Infinite'i görmeyeceğimizi söyledi. 343 Industries topluluk direktörü Brian Jarrard, zaman kısıtlamaları sebebiyle The Game Awards öncesinde bir demo yayınlamanın veya oyunu göstermenin mümkün olmadığını, geliştirme ekibinin kendilerini tamamen oyunun ertelenmesiyle birlikte kazanılan zamanı en iyi şekilde değerlendirmeye adadığını söylüyor.

"Ödül töreni için hiçbir şey planlamadık, ama önümüzde haftalarda kapsamlı bir güncellemeyle karşınıza çıkmayı ve tatil döneminin ardından da bu maceraya birlikte başlayabilmeyi umuyoruz" demiş Jarrard açıklamasında.

343 Industries'in kazandıkları bu zamanı Halo Infinite'i beklentileri karşılayacak bir oyun haline getirmek ve yeni özellikler eklemek için kullandığını biliyoruz. Oyunun 2021 yılındaki çıkış tarihi gelene kadar oyun hakkında güncellemelerde bulunmaya da devam edecekleri sözünü veriyor Brian Jarrard:

"Beklemenin zor olduğunun farkındayım, ama ekibimiz bu ekstra zamanı çok iyi değerlendirecek ve önümüzdeki süreci de tamamen şeffaf biçimde ve diyalogla yöneteceğimizden emin olabilirsiniz."

Xbox Series X/S'nin çıkış oyunlarından biri olması beklenen Halo Infinite, 2021 yılına ertelenmişti.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum