Harry Potter Aleminde Geçecek MMO, EA Tarafından İptal Edilmiş

En güzel duyguların katili...

Moralleri bozabilecek ve ruhunuzu sömürebilecek pek çok haberin altından ne hikmetse çoğu zaman Electronic Arts çıkıyor. İşte bugün de bu tip bir haberle karşınızdayız değerli Oyungezerler. Harry Potter evreninde geçecek bir MMORPG'nin, EA tarafından rafa kaldırıldığı duyuruldu.

Original Gamer Life'a konuşan proje yöneticisi Kimberly Salzer, Harry Potter MMO'su hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Oyunun beta sürecine sokulduğunu belirten yönetmen, bu projede hem çevrimdışı hem de çevrimiçi elementleri bir araya getirmek istediklerini ifade etti. Ekibinin projeden çok memnun olduğunu ve arkasında durduğunu ifade eden Salzer, maalesef EA'in bu projeyi desteklemediğini öne sürdü. Salzer'ın iddialarına göre o dönemler EA köklü bir değişimden geçirdiği gibi, projenin raf ömrünün de uzun olmayacağını ifade etmiş.

Röportajın tamamı:

Tabii ki oyunun detaylarını ve iptal kararını detaylandırmaktan kaçınıyor eski yönetmen. Fakat kendisinin LinkedIn profiline baktığımızda 2000-2003 yılları arasında EA'de görev yaptığını görüyoruz. Oyun dünyası, MMORPG'lere inanmak için yaklaşık 1 sene daha bekleyerek World of Warcraft ile tanışmıştı. Yani belki de dünyanın en büyük MMO'larından biri olma şansını eliyle tepmiş olabilir Electronic Arts...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum