Hayran Yapımı The Witcher Filminden Nefis Bir Fragman Geldi

Gösterim tarihi bile belli

Önümüzdeki aylarda izleyeceğimiz tek Witcher içeriği Netflix'in The Witcher dizisi değil, bir de Alzur's Legacy adı altında çekilmekte olan hayran filmi var. Hayran filmi diyoruz ama fragmanını izleyince ortaya oldukça kaliteli bir iş çıkardıklarını göreceksiniz.

Polonya çıkışlı bu filmin fragmanına ek olarak gösterim tarihi bile belli, Geralt 30 Kasım 2019'da ekranlarımıza konuk olacak :)

Filmin dili Lehçe, ama fragmana İngilizce altyazılar eşlik ediyor. Bakalım siz de Geralt'ın bu halini beğenecek misiniz?


Alzur's Legacy birkaç yıldan beri üzerinde çalışılan bir film ve bütçesini de bağışlarla denkleştirmeye çalışmış. Düşük bütçesine rağmen benim çok hoşuma giden bir fragman oldu. Fragmanın başında bunun ticari olmayan bir sanat projesi olduğu, Sapkowski, Netflix veya CDPR ile bir ilişkinin bulunmadığı da belirtiliyor.

Film yaklaşık 80 dakika sürecekmiş. YouTube kanalında filmin yapım videolarından da seçmeler izlemeniz mümkün, onları da tavsiye ederim.

> Netflix’in The Witcher Uyarlamasındaki Roach’u Da İlk Kez Görmüş Olduk

Şimdi merak ettiğim, bu filmde Roach'u kimin oynayacağı :)

YORUMLAR
ocelot1789
18 Temmuz 2019 23:27

Böyle bir şey yapmak o kadar zor değil Witcher evreni için ama maalesef evrenin sadece yarısını yansıtabiliyorlar fragmana bakarsak. Büyük kısmı olan canavarlar maalesef görünmüyor ki sanırsam çok da yer verilmeyecek. Fan yapımı için muazzam duruyor.

skyfall
18 Temmuz 2019 11:21

Netflix’in sjw kokan the witcher projesinden çok daha iyi bence. Keşke polonyalılar yapsaydı witcher’ın dizisini. Sapkowski denen paragöz bundan da para tırtıklamaya çalışır. 

mserhatsari
17 Temmuz 2019 23:01

Keşke Netflix dizisi Polonya'dan çıkartılsaydı. Bence eserin yazıldığı ülkenin kaliteli oyuncularının değerlendirilmesi gerekiyordu. Dünyaca ünlenen bir İhsan Oktay Anar romanına Amerikan uyarlaması yapıldığını düşünsenize. Böyle bir içerik üretilecek olsaydı, her ne kadar en sevdiğim oyuncu da olsa, Anthony Hopkins yerine Haluk Bilginer'in oynatılmasını isterdim. Muhtemelen bu şekilde hisseden bayağı bir Polonyalı da vardır.

mit1980
17 Temmuz 2019 18:08

Görüyorum... Sapkowsky'nin dava açıp para talep ettiğini görüyorum...

Decypher
mit1980
17 Temmuz 2019 19:17

Film yayınlanana kadar sesini çıkarmayacağına eminim :)


Parolamı Unuttum