HBO'nun The Last Of Us Dizisi, Chernobyl'in Yönetmeniyle Anlaştı

Last of Us için yeni dönem heyecanı başlıyor

Sony'nin ilk kez 2013 yılında PlayStation 3 konsolunda karşımıza çıkardığı The Last of Us, yaklaşık 10 gün sonra ikinci oyununa kavuşacak. Çıktığı günden itibaren büyük beğeni toplayan ilk Last of Us oyunu çok sayıda ödül de kazanarak bir önceki jenerasyona damga vurmuştu. Markanın bu kadar büyümesi televizyon sektörünün de ilgisini çekti ve HBO, dizi haklarını satın aldı. 

HBO dizi için oldukça kaliteli planlara sahip. Dizinin ilk bölümü için yine bir başka başarılı HBO dizisi olan Chernobyl'de de yönetmenlik yapmış olan Johan Renck ile anlaşmaya varıldı. Renck ayrıca yaptığı açıklamada dizide ilk bölüm harici başka bölümlerde de yönetmenlik yapabileceğinin de sinyallerini verdi. Oyunun yaratıcısı Neil Druckmann da dizinin senarist ve yapımcı ekibinde yer alıyor. 

Chernobbyl dizisinin yaratıcısı olan Craig Mazin de Druckmann ile birlikte senarist ekibinde yer alıyor. Aynı zamanda Last of Us dizisinin baş sorumlusu olan Mazin, yeni dizide de Renck ile birlikte görev almaya hazırlanıyor. Aslında HBO'nun büyük başarıya ulaşan Chernobyl dizisinin kemik yaratıcı kadrosunu Last of Us dizisinde kullanması oldukça mantıklı bir hamle gibi gözüküyor. Bakalım aynı başarı efsanevi oyunun adaptasyonunda da gerçekleşebilecek mi? Dizinin 2021 yılında yayınlanmaya başlaması bekleniyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum