Hearthstone Battlegrounds'a Yedi Yeni Kahraman Eklendi

Ejderhalar çıktı meydane

Hearthstone Battlegrounds büyük 16.4 güncellemesine kavuştu ve bu güncellemeyle birlikte oyuna yedi yeni ejderha kahraman ve elbette onlara eşlik eden minyonlar katıldı.

Oyuna eklenen ejderha kahramanlar Galakrond, Deathwing, Ysera, Nozdormu, Malygos, Alexstrasza ve Reno Jackson. Eğer "Reno Jackson ne alaka?" diye soruyorsanız son gelişmelerden biraz uzak kalmışsınız demektir çünkü pek de fazla kişinin tahmin edemediği bir sürprizle Reno Jackson'ın aslında Renegos isimli ejderha olduğu ortaya çıkmıştı.

Battlegrounds'a 18 yeni minyon türü eklendiği için var olanlardan 10 tanesi rotasyondan çıkarıldı, böylece minyon kalabalığının da önüne geçilmiş oluyoruz. Eklenen bu 18 minyonun 12'si ejderha türünden.

Elbette tüm yeni ejderha kahramanlarının oyunda kullanılabilecek özel bir yetenekleri var; örneğin Deathwing'in pasif gücü "ALL Will Burn!" tüm minyonlara +3 saldırı veriyor. Reno Jackson, maç başına bir kez minyonlardan birini altına çevirebiliyor.

Blizzard ayrıca 16.4 güncellemesini Twitch Drops ödülleriyle de kutluyor, yani 29 Şubat gece yarısına kadar Twitch üzerinde herhangi bir Hearthstone yayınını izleyerek siz de ödül kazanabilirsiniz. İlk izlediğinizde 1 Descent of Dragons kart paketi, toplam 6 saat izlemeye ulaştığınızda bir başka paket kazanacaksınız.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum