Hearthstone'a 3D Animasyonlu Özel Elmas Kartlar Geliyor

Altın kartlar artık kesmiyor

Hearthstone'a Forged in the Barrens Tavern Pass ile birlikte yepyeni bir kozmetik kart cinsi daha ekleniyor! Bugüne kadar kozmetik kart denince elimizdeki tek kart cinsi Altın kartlardı, bu yeni Elmas kartlar ise tamamen yeni 3D animasyonlara, özel kart görseline ve yine özel Elmas stiline sahip olacak.

İlk etapta sadece Efsanevi kartların Elmas versiyonlarına sahip olacağı açıklansa da, muhtemelen ileride diğer seviyelerden de kült kartları animasyonlu Elmas kart olarak görmemiz mümkün olabilir.

Blizzard her genişleme paketinde oyuna bir veya birkaç tane Elmas kart eklemeyi planlıyor, yani bir anda öyle onlarca Elmas kart görmeyeceğiz. Forged in the Barrens ile Elmas kart olarak karşımıza çıkacak iki kart ve sahip olma koşulları şu şekilde:

  • Diamond Blademaster Samuro – Forged in the Barrens Tavern Pass satın aldığınızda Rewards yolundan bu kartı alabileceksiniz
  • Diamond Bru’kan – Forged in the Barrens Legendary Collector 5/5 başarımını tamamlayarak (yani setteki tüm Efsanevi kartları toplamanız gerekiyor)

Diamond Bru'kan kartının gereksinimi bir hayli yüksek ve belki bu da oyuncuların bir miktar tepkisini çekebilir. Genellikle yeni bir setin içinde 25 civarı Efsanevi kart oluyor, bunların tümüne sahip olabilmek de çok sayıda kart paketi açmak demek. İlk etapta yalnızca çok şanslı olanların veya bolca paket satın almış olanların sahip olacağı bir kart olacakmış gibi duruyor yani.

YORUMLAR
Srinelli
22 Mart 2021 11:15

mtg da uzun suredir var bu. mtg nin tasarimlari da cok hos. Son zamanlarda poe nin tarot kartlarina benzer bir calisma yapmisti bir fan. o da cok basariliydi. mtg de de o tip bir tasarim bekliyorum acikcasi. mtg de katmanlara arasinda bosluk hic yok. kiminde bu guzel. insana para harcatabilir bence cunku ben favori destelerimi oyun ici parayla hep bu tip 3d cosmetic kartlarla bezedim. blizzard in bu konuda bu kadar gec kalmasina da sasirdim acikcasi. 

Parolamı Unuttum