Hearthstone'a Yeni Klasik Format Geliyor

Eski günleri özleyenlere müjde

Hearsthtone'un bir sonraki genişleme paketiyle aynı anda yayınlanacak yama ile oyuna Klasik Format eklenecek. Klasik Format da neyin nesi diyorsanız size World of Warcraft Classic örneğini vermek istiyorum. Aynı WoW'un Classic versiyonunda olduğu gibi Hearthstone'un Klasik Format versiyonunda da oyun ilk çıktığındaki 240 kartla, üstelik bu kartların sonradan değiştirilmemiş versiyonlarıyla oynamak mümkün olacak.

"Yeni genişlemeden önceki yamanın ardından oyuna girdiğinizde Basic, Classic ve Hall of Fame kartlarınız kopyalanacak ve Klasik formatta deste oluşturabileceksiniz, tüm kartlar 2014 Haziran ayındaki 1.0.0.5832 yamasındaki hallerine geri dönecekler" diyor Blizzard.

"Evet, Klasik formatta Warsong Commander diğer minyonlara Charge yeteneği kazandıracak, Holy Smite ile doğrudan rakibe vurabileceksiniz ve Leeroy Jenkins'i kullanmak 4 mana tutacak! Eski toprak Hearthstone deneyimi yaşamak istiyorsanız, Klasik formata bayılacaksınız".

Klasik formata erişim hakkını Wild'ı açtığınız zaman elde edeceksiniz ve bu formattaki maçlar da kendi eşleştirme havuzuna sahip olacak. Klasik desteler farklı kenarlığa sahip olacak, böylece bunları Standard ve Wild destelerinden ayırt edebileceksiniz.

Ben Hearthstone ilk çıktığı zamanlarda oyunu deli gibi oynayanlardandım, bilgisayarda yetmiyormuş gibi telefonuma bile kurmuş, boş bulduğum vakitleri oyunun başında geçirmeye başlamıştım. Ama sonrasında gerek yüzlerce yeni kart, gerek değişen metalar, değişen mekanikler, değiştirilen kartlar falan derken bir anda oyundan koptum ve o eski tadı da bir daha yakalayamadım. Bu yüzden Klasik Format haberi beni meraklandırmayı başardı açıkçası, yine eski günlerdeki gibi bir desteyle oyunu tekrar denemeyi isteyeceğim gibi görünüyor.

YORUMLAR
oe93
10 Şubat 2021 18:47

Me go face

Parolamı Unuttum