Hello Games'in Yeni Projesi En Az No Man's Sky Kadar Büyük Olacak

E hadi bakalım...

Hello Games ekibi birkaç gündür gündemimizden düşmemekte ısrarcı. Henüz birkaç saat önce Outlaws adı verilen yeni No Man’s Sky güncellemesini tanıtan geliştirici, gelecek projelerine de hız kazandırmak üzere. IGN’e konuşan stüdyo yöneticisi Sean Murray, büyük bir proje üzerinde çalıştıklarını resmen duyurdu.

Bu süreçte No Man’s Sky’ı geliştirmeye devam edeceklerini belirten Murray, yeni projeleri için oldukça heyecanlı olduklarını sözlerine eklemiş. Bir süredir küçük bir ekiple bu yeni oyun üzerinde çalıştıklarının altını çizen yönetici, oyunun da oldukça büyük bir yapım olacağını ifade ediyor.

“Ne kadar büyük?” dediğinizi duyar gibiyim -ki Murray bu soruya net bir cevap da vermiş. Oyun dünyasının yeni kahramanı, projenin “küçük bir ekibe göre büyük bir proje” olduğunu ifade ederek merakımızı cezbetmeyi başarıyor. Hatta Murray bir adım daha ileri giderek oyunun geliştirilmesinin binlerce kişilik bir ekiple bile “imkansız” göründüğünü ifade etmiş.

Yine de bu gizemli proje hakkındaki detayları gizli tutmakta ısrarcı stüdyonun patronu. No Man’s Sky’ın tanıtım sürecinde yaşananlardan ağzı yanan Murray, proje hakkında dikkat çekici açıklamalar yapmamaya özen gösteriyor. Biz de bu duruma saygı duyuyoruz elbette…

YORUMLAR
Parolamı Unuttum