Hideki Kamiya, Okami ve Viewtiful Joe'nun Devamını Yapmak İstiyor

Son söz Capcom'un

Capcom'un eski direktörü Hideki Kamiya, hikayelerini tamamlamak için Okami ve Viewtiful Joe gibi oyunların devamlarını geliştirmeyi kendisine "görev" bildiğini açıkladı. Tabii Kamiya'nın bunu görev kabul etmesi tek başına yeterli olmuyor çünkü her iki oyunun da hakları Capcom'un elinde.

Kamiya yine eski Capcom'cu Ikumi Nakamura ile birlikte çektiği videoda Capcom'dan bu eski serilere dönmesine izin vermesini istiyor.

"Yaratıcıların hayranların görmek istedikleri devam oyunlarını yaratma görevleri vardır. Böyle yüksek perdeden konuşuyor olsam da Okami'nin üzerinden çok sular aktı. Ama yine de görevimi tamamlamamış gibi hissediyorum. Bu yüzden Capcom, lütfen bunu birlikte yapalım. Aynı Viewtiful Joe 3 için de geçerli. Çok mutlu olurum."

Elbette Kamiya'nın artık Capcom ile bir bağlantısı kalmadı ve onların kararlarına etki edecek bir gücü bulunmuyor. Ama yine de Capcom'un bir süre önce "hangi serilerin devamını görmek istersiniz?" anketinde Viewtiful Joe'yu göremeyeince Capcom'a mesaj attığını da söylüyor.

Kamiya sözlerini "şu anda işsiz olabilirim, ama süper işsiz de değilim. Oyun yaratıcılığından emekli olmadım" diye bitirmiş.

Viewtiful Joe'yu bilmem ama Okami'nin devamı gelse çok mutlu olurdum şahsen.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum