Hideo Kojima Bile Death Stranding’i Tamamen Anlamamış

Kojima bizimle eğleniyor mu, nedir:)

Normalde bir oyun hakkında en net bilgiye kim sahip olur diye sorsam herhalde ilk akla gelen cevap oyunun yapımcısı olacaktır. Söz konusu Death Stranding olunca da bu isim Hideo Kojima oluyor haliyle. Ancak Kojima, kendisinin de tam olarak Death Stranding’te neler olup bittiğini anlamadığını söylemiş. Gülelim mi, ağlayalım mı bilemedim:)

Kojima, Financial Times’a verdiği bir röportajda; “Death Stranding… Halen oyunu anlamış değilim. Dünyası, oynanışı, her şeyiyle yeni bir deneyim. Misyonum, halihazırda olmayan ve herkesi şaşırtacak bir bir janr, bir tür yaratmak. Doğal olarak riskli bir şey” diyor. Kojima bile kendi yarattığı evrene bu kadar yabancı kalabiliyorsa, bizler nasıl çözeceğiz bakalım :) Tam da bir Kojima klasiği, öyle değil mi?

Death Stranding, şahsen benim de büyük bir merakla beklediğim oyunlardan. İşin sonunda yarattıkları bu beklentinin altında mı kalırlar yoksa oyun tarihine yazılacak bir işe mi imza atarlar, iki ay içerisinde göreceğiz. Çok yakından takipteyiz.

YORUMLAR
yeknesak
10 Eylül 2019 13:45

pr ın moku nasıl çıkarılır 101

Ghost AssassiN
10 Eylül 2019 00:38

öhö... öhö öhö...

Boğazım gıcıklandı galiba. :) 

ocelot1789
9 Eylül 2019 20:10

Umarım böyle çok anlamsız olup da bir anti popülerite popüleritesi kasmak için beğeni toplamaz. Bkz: Bir Zamanlar Hollywood...

Parolamı Unuttum