Advertisement

Hideo Kojima'nın Furiosa Aşkı Sınır Tanımıyor

Şimdi de Snake'i buldu

Kimine göre dahi, kimine göre deli olan Hideo Kojima'nın Furiosa: A Mad Max Saga'ya olan övgüleri bitmek bilmiyor. Metal Gear Solid serisinin ve Death Stranding'in ünlü yönetmeni Kojima önce Furiosa filmini İncil'e benzetmiş, yönetmeni George Miller'ın tanrı olduğunu söylemişti.

Filmdeki oyuncuları zaten daha önce övdüğünü görmüştük, gerek Anya Taylor Joy, gerekse Chris Hemsworth Kojima'nın övgülerinden paylarını almıştı. Şimdiyse sıra yardımcı oyunculara geldi.

Kojima paylaştığı son mesajda bu sefer de yardımcı oyuncuları övdü ve şunları söyledi:

"Bu iki yeni karakter çok havalı! Bunları oynayan aktörlerin müthiş çıkış yapacağı garanti. Charlee Fraser'ın oynadığı, Furiosa'nın annesi Mary. Furiosa'nın akıl hocası Jack'i oynayan Tom Burke. Ona baktığımda sadece Snake'i görüyorum. Tom'la bir partide tanıştığımda ona bunu sordum ve bana çekimlerin ilk günü ekibin de kendisine Snake'e benzediğini söylediklerini söyledi."

Böylece Kojima olası bir Metal Gear Solid filmi / dizisi için başrol oyuncusunu da işaret etmiş oldu :) Bir ara bir Metal Gear Solid filmi haberleri dönüyordu, hatta Snake rolünde Oscar Isaac olacaktı ama iki yılı aşkın süredir bu konuda başka bir haber gelmedi. Belki Kojima'nın bu yorumları sonunda MGS için de gaza basılır.

YORUMLAR
Atlas Estrella
27 Mayıs 2024 22:54

Biraz abartmış mı ne? Tamam güzel film ama yani, Tanrı, incil falan... sen hayırdır Kojima? Kafan mı iyi senin? İçkiyi fazla mı kaçırdı yoksa bu Kojima?

Parolamı Unuttum