Hidetaka Miyazaki, Elden Ring Filmine Talep Olduğunu Söylüyor

Oyuncu seçimleri başlayınca haber verin

Hidetaka Miyazaki, The Guardian'a verdiği röportajda Elden Ring'in farklı uyarlamalarına sıcak baktığını söyledi. Hikayesini Game of Thrones'un yazarı George R. R. Martin iş birliğiyle hazırladıkları Elden Ring'in bu tür bir uyarlama için uygun olduğunu düşünüyor kendisi.

"Elden Ring'in farklı bir yorumlamasını veya uyarlamasını reddetmek için bir sebep göremiyorum, mesela bir film olabilir. Ama ben veya FromSoftware olarak farklı bir medyada bir şeyler üretecek bilgiye veya kabiliyete sahip değiliz. Bu noktada devreye güçlü bir partner girmeli. Başarmayı denediğimiz şey için karşılıklı güven ve anlaşma sağlamalıyız, ama bu konuda bir talep olduğunu kesinlikle söyleyebilirim" demiş Miyazaki.

Elden Ring çıkışından bu yana 25 milyonun üzerinde satmayı başardı. Böylesine kriptik bir hikaye beyaz perdeye nasıl yansıtılır pek emin değilim ama eğer olur da günün birinde bu fantazi gerçeğe dönerse "Mohg'u kim oynasın, Radagon'la Marika'ya en güzel kim gider?" sorularını sormaya başlayabiliriz.

Shadow of the Erdtree geçtiğimiz hafta oyuncularla buluşmuştu. Miyazaki Elden Ring'in başka bir DLC'si olmayacağını açıklamış olsa da, bir devam oyununa da kapıyı aralamış durumda.

YORUMLAR
Atlas Estrella
28 Haziran 2024 14:13

Doğru, hikâye çok belirsiz. İyi bir senarist lazım. Örneğin "Güvercinin Kanatları" ile Oscara aday olan Hossein Amini bu iş için ideal görünüyor.

Parolamı Unuttum