Hogwarts Legacy 2 Geliştirilme Aşamasındaymış

İlk oyunun başarısından sonra şaşırtıcı değil

Twitter'da @MyTimeToShineH isimli hesabın iddiasına göre Hogwarts Legacy'nin devam oyunu geliştirilme aşamasındaymış. Bu hesap da diğer bazı 'sızıntı' hesapları gibi kaynaklardan aldığı son derece güvenilir bilgileri paylaşan bir hesap ve daha önce de paylaştığı çoğu şeyin gerçek çıktığını düşünülürse bu devam oyununun da yolda olduğuna kesin gözüyle bakabiliriz.

Aslında bu haber pek de sürpriz sayılmaz çünkü Hogwarts Legacy yılın en iyi çıkışlarından birini gerçekleştirmiş ve kısa süre içinde milyonlar satmıştı. Hatta yılın Steam'de eş zamanlı oyuncu sayısı rekoru da 879,378 oyuncuyla Hogwarts Legacy'e aitti. Baldur's Gate 3 bu rekoru zorlasa da 875,343 oyuncuda kalarak Hogwarts Legacy'i geride bırakmayı başaramamıştı.

Hogwarts Legacy'nin satış başarısı hakkında şu bilgiyi de vermek lazım. Oyun çıkışından sonra sadece iki hafta içerisinde 12 milyonun üzerinde sattı, üçüncü ayını doldurmadan geliri 1 milyar doları aştı.

Haliyle Avalanche Software ve Warner Bros'un böylesine büyük bir başarıyı devam ettirmeleri çok normal olur.

Hogwarts Legacy, PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series ve Switch için çıkmıştı.

YORUMLAR
Atlas Estrella
4 Eylül 2023 16:17

Warner Bros Matrix 4'de orijinal serinin başarısını sürdürebildi mi ki burada da sürdürebilsin? Gözünü toprak doyursun Warner Bros!

Parolamı Unuttum