Hollow Knight: Silksong ‘Orijinal Oyunun Kalitesine Ulaştığında’ Çıkacakmış

Umarız çok bekletmez...

Yapımcıları E3 sırasında Hollow Knight: Silksong ile ilgili pek çok özellik paylaştılar, ancak bir çıkış tarihi duyurulmadı. Kickstarter sayfasındaki son güncellemeyle birlikte bunun nedenini de öğrenmiş oluyoruz.

Geliştirici ekip, son güncelleme metninde “Halen net bir şey söyleyemediğimiz için üzgünüz. Silksong için yoğun bir şekilde çalışıyoruz.” diyorlar -ki bu da ‘hazır olduğunda’ çıkacağı anlamına geliyor. Geliştiriciler “Ancak %100 emin olduğumuzda bir çıkış tarihinden bahsedebiliriz. Yapmak istediğimiz son şey sözler vermek. Şu an için yaptığımız, Silksong’a yeni içerikler ve sürprizler eklemeye devam etmek” şeklinde devam ediyor açıklamalarına.

>Günün İndirim Tavsiyesi - Hollow Knight

Oyunun nasıl olacağı hakkında bir fikir edinmek için E3 sunumuna bakmak mümkün:

Hollow Knight, 2017 yılında çıkmış ve çok beğenilmişti. Yapımcıları, başlangıçta oyun için bir ek paket olarak geliştirmeye başladıkları Silksong’un hacmi büyüdükçe bunun bir devam oyunu olmasının daha uygun olacağına karar verdiler. Bizler de merakla bekliyoruz, bakalım Silksong ilk oyundaki tecrübeyi devam ettirebilecek mi. Takipteyiz.

 

YORUMLAR
Kaan
27 Haziran 2019 20:41

Team Cherry'e güvenim tam. 3 kişi ile efsaneler yaratan muazzam bir ekip.

mserhatsari
27 Haziran 2019 12:56

Her gün Silksong ve Elden Ring fragmanlarını izleyerek, hayatın yaşamaya değer olduğuna dair kendimi kandırıyorum. İçinize sinsin de gerisinin önemi yok gadalarını aldıklarım.

Parolamı Unuttum