Horizon Zero Dawn Sahipleri 10$ Karşılığında Remaster'a Geçebilecek

Neyse ki tam fiyat istemiyorlar

ESRB tarafından halihazırda derecelendirildiği için State of Play'de Horizon Zero Dawn Remaster'ın duyurulması hiç de şaşırtıcı olmadı. Oyun 31 Ekim'de hem PC hem de PS5 için yayınlanacak.

Guerilla Games ve Nixxes işbirliğiyle hazırlanan remaster versiyonu yedi yıllık orijinal oyuna çeşitli geliştirmeler getirecek. Örneğin on saatin üzerinde diyalogun hareket yakalama sekansları yeniden kaydedilmiş, çok sayıda grafiksel iyileştirme yapılarak görsel kalitesi Horizon Forbidden West seviyesine çekilmiş. Karakter modellerinde geliştirmeler yapılmış, bazı dokular yenilmiş, yeni çekimlere eşlik edecek yeni kameralar kullanılmış, 3D ses ve DualSense tetik desteği getirilmiş.

Oyunun PC versiyonunda PlayStation overlayi üzerinden Kupa desteği ve yine PC'ye özel bazı özellikler de bulunacak.

Horizon Zero Dawn Remastered'ın PlayStation Store, Steam ve Epic fiyatı 50$ olarak belirlenmiş. Ancak Sony Horizon Zero Dawn veya Horizon Zero Dawn Complete Edition oyunlarına sahip olan oyuncuların yeni PS5 veya PC versiyonlarına 10$ yükseltme ücreti ödeyerek geçebileceklerini de müjdeledi. Her ne kadar bu Remastered versiyonunu tamamen gereksiz bulsam da en azından tam parayla satmıyorlar diye düşünebiliriz o halde.

YORUMLAR
yrgn
26 Eylül 2024 01:19

Komedi, yakında FPS kilidine de para isterler. Bakın önceki 30 fps idi şimdi yeni 60 fps getirdik yapışşştır bi 10 dolares daha :D

Atlas Estrella
25 Eylül 2024 14:36

Oyunu henüz oynamamış olan benim gibi vatandaşlar için bu sevindirici bir haber. Yenilenmiş grafiklerle oynayacam, ne güzel.

creepylord
25 Eylül 2024 13:51

"60 dolara satacak bir şey üretemiyoruz. Bari 10 dolarlık low effort bir şeyler yapalım.En azından tutmazsa Concord kadar üzmez."

-Sony 

Parolamı Unuttum