H.R. Giger'dan Esinlenen SCORN Bu Yıla Yetişmeyecek

Oyunu tamamen elden geçiriyorlarmış

Ebb Software, H.R. Giger'dan esinlendikleri korku macera oyunu SCORN'un 2022'ye kadar ertelendiğini duyurdu. Geliştirici ekip oyunun "geliştirme cehenneminde" olduğu iddialarını ise yalanladı.

"Geliştirme cehennemi terimini sıklıkla duyuyoruz. Bu terim ana fikrini veya ölçeğini geliştirme sürecinin ortasında değiştiren ve buna ayak uyduramayan projeler için kullanımlı. Bu terim bizim ürünlerimize uygun düşmüyor. Bizim durumumuzda biz çok fazla hata yaptık ve gelecekte daha da fazlasını yapacağız ama bu da bizim gibi yeni ve deneyimsiz bir ekip için çok normal. 2018 ortasına kadar yaptığımız tüm işleri baştan yaptık, yaklaşık olarak %90'ını çöpe attık. Tüm olay oyunu yapmak istediğimiz hale getirmek, sırf bir çıkış tarihi verdik diye o tarihte yayınlamak değil. Eğer oyun hazır değilse, hazır değildir."

Yani anlayacağınız Ebb Software tüm oyunu baştan başlayarak elden geçirmiş, herhalde bu yüzden uzun süredir oyuna dair herhangi bir video vs görmedik. Ancak tüm bunlara rağmen oyunun geliştirme cehenneminde olmadığını söylüyorlar, demek ki bundan sonrası için yol haritalarına güveniyorlar.

Oyunun yeni çıkış tarihi 2022 ama herhangi bir pencere de verilmedi. Ancak ertelemeyle ilgili resmi açıklamanın 10 Aralık'ta yapılacağını da söylemişler, o kısmı bana tuhaf geldi açıkçası.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum