Hulu ve Marvel Ortaklığından Yetişkinler için Çizgi Filmler Geliyor

M.O.D.O.K. Geliyor!

Hulu ve Marvel ortaklığından çok güzel haberler var. Yeni Marvel çizgi dizileri için çalışmalara başlayan ortaklığın ilk projeleri belli oldu. Hit-Monkey, Tigra & Dazzler Show, Howard The Duck ve M.O.D.O.K. çizgi dizileri yetişkinler için olan halleriyle karşımıza çıkacaklar. Ayrıca bu dört serinin birleşeceği The Offenders adında özel bir dizide planlar arasında yer alıyor. Bu projelerle ilgili Hulu'nun yaptığı resmi açıklamalar şu şekilde;

Marvel's M.O.D.O.K.: Kocaman bir kafası ve küçücük bir vücudu olan ego manyak bir süper kötünün elinde bulundurduğu şeytani organizasyonda aşadığı güç mücadelesini konu alacak. Jordan Blum ve Patton Oswalt tarafından yazılacak olan serinin yapımcılığını da Jeph Loeb üstlenecek.

Marvel's Hit-Monkey: Yoldan çıkmış bir Japon kış maymununun bir Amerikalı hayalet suikastçi tarafından eğitilmesinin hikayesini anlatacak olan seri, Tokyo'nun yer altı dünyasında da bir yolculuğa çıkacak. Oldukça karanlık, vahşi ve eğlenceli bir intikam hikayesini anlatacak olan seri Josh Gordon ve Will Speck tarafından yazılacak, keza Jeph Loeb yine yapımcı rolünde yer alacak.

Marvel's Tigra & Dazzler Show: İki süper kahraman ve en iyi arkadaşın hikayesini anlatacak olan dizi, Tigra ve Dazzler'ın Los Angles'taki sekiz milyon öyküyü bir araya getiren güçlü insanlar arasındaki tanınma mücadelesini konu alacak. Erica Rivinoja ve Chelsea Handler tarafından yazılan serinin yapımcılığını Jeph Loeb üstlenecek.

Marvel's Howard The Duck: Hiç alakası olmayan bir dünyada mahsur kalan Howard the Duck geri dönme planları içerisinde. Amerika'nın favori dövüşçüsü geri dönüş içi durdurulamaz arkadaşı Beverly'nin de yardımıyla Dr. Bong'a karşı gelmekl zorunda. Şeytani Dr. Bong'un en büyük amacı onu çıtır bir akşam yemeğine çevirmek. Kevin Smith ve Dave Willis tarafından kaleme alınacak olan serinin yapımcısı yine Jeph Loeb.

Marvel's The Offenders: Kimsenin onlardan istemediği bir hikaye ve istememeleri daha iyi. Fakat MODOK, Dazzler, Tigra, Hit tMonkey ve Howard the Duck bir şekilde takım olmak zorundalar. Zira kurtarmaları gereken bir dünya var. Her biri Evren'in belli parçalarını kurtaracak. Jeph Loeb bu projenin de yapımcılığını yapacak.

Çizgi dizilerin çıkış tarihiyle ilgili henüz bir bilgi yok. Fakat projelerin onaylanması ve gerekli açıklamaların yapılması yakın zaman içerisinde bir şeylerin gelişebileceğinin göstergesi. Marvel ve Hulu ortaklığı bizlere çok eğlenceli 5 adet çizgi film serisi vaat ediyor. Tüm bu içeriklerin yetişkinler için olması da olayı daha ilginç ve güzel hale getiriyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum