Hulu'nun Marvel Dizisi Helstrom'un Çekimleri Tamamlandı

Disney+'nın yan kanalı

Yeni dönemde dört bir koldan Marvel ile ilgili içeriklere doyacağız gibi gözüküyor. Zaten alıştığımız sinema filmlerinin yanı sıra Disney+'da yayınlanacak olan Marvel Sinematik Evreni dizileri de evrene yeni bir soluk getirecek. Bunların yanı sıra Hulu üzerinden de çeşitli Marvel içerikleri izleyeceğiz. Animasyon dizilerin yanı sıra Helstrom gibi bazı "karanlık" karakterlerin dizileri Hulu üzerinden yayınlanacak. Son gelen haberlerle birlikte Helstrom dizisinin çekimlerinin tamamlandığı da öğrenildi.

Dizinin ilk sezonunun çekimlerinin tamamlandığını dizide Chris Yen karakterini canlandıracak olan Alain Uy, Instagram hesabından duyurdu. Son dönemde neredeyse tüm dizi ve filmlerin çekimleri coronavirüs salgını nedeniyle duraklatılmıştı. Helstrom'un çekimleri tamamlaması bu dönemde bazı Marvel hayranları için heyecan verici olabilir. 

Hulu üzerinden daha önce Agents of SHIELD dizisinde gösterilen Ghost Rider'ın da dizisinin yayınlanacağı duyurulmuştu ancak Hulu yönetimi Ghost Rider'a devam etmek istemedi ve tüm ağırlık Helstrom dizisine yöneltildi. Ayrıca Ghost Rider dizisinde yer alması planlanan bazı isimler de yine Helstrom kadrosuna geçiş yaptı. Henüz resmi bir yayın tarihi olmayan dizinin bu yılın sonlarına doğru yayınlanmaya başlaması bekleniyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum