Humankind'ın Modern Çağı'nın Yeni Kültürü: Türkler!

Bayraklar asılsın

Amplitude Studios, Humankind'ın modern çağına ait kültürlerini tanıtmaya devam ediyor. Hepimizin merakla beklediği 9. kültür ise bizleri bir hayli mutlu edecek. Brezilya'nın ardından gruba katılan ikinci tarım odaklı kültür olacak olan Türkler, güçlü tarımı sayesinde nüfusunu hızlı şekilde artırabilecek.

Tabii ki Türklerin kendisine has özel birimleri ve özel inşa seçeneği bulunuyor. Açıkçası bizleri en çok mutlu eden kısım bu oldu zira yıllar sonra ilk kez Türk kültürünü "Yeniçeri" ile tanımlamak istememiş geliştiriciler. Aksine, Türklerin özel birimi İHA'lardan yola çıkılarak geliştirilen Stealthy Operative Missile olacak. Yani bu füze sayesinde rakiplerinize kimliğinizi belli etmeden saldırabileceksiniz.

Adettendir:

Özel bölgemiz ise "devlet okulları" olacak. Bu sayede Türkler bu birimin bulunduğu her bölgede +1 bilim üretebilecek. Fakat bu seçeneğin -10 stability eklediğini de belirtelim.Yani bu noktada da "hassas" bir denge yakalamayı başarmış geliştirici ekip.

Bakalım Humankind'ın son modern kültür seçeneği ne olacak? Şahsen ben Japonların en yakın tercih olduğuna inanıyorum. Siz ne dersiniz?

YORUMLAR
gespensterpanzer
9 Haziran 2021 12:22

//humankind.fandom.com/wiki/Ottomans Aslinda yeniceri de var.

Parolamı Unuttum