Humankind'ın Resmi Çıkış Tarihi Açıklandı

Nisan ayını iple çekiyoruz

Amplitude Studios ve SEGA işbirliği ile geliştirilen 4X strateji oyunu Humankind, ilk kez karşımıza çıktığında Civilization ile olan benzerliği dikkat çekmişti. Endless Space ve Endless Legend gibi önemli strateji oyunlarının yapımcısı Amplitude, yaklaşık bir senedir oyunun detayları ile ilgili videolar paylaşarak heyecanımızı yüksek tutuyordu. Merakla beklenen oyunun resmi çıkış tarihi ise TGA kapsamında ortaya çıktı.

Sega, Humankind'in çıkış tarihini 22 Nisan 2021 olarak resmen duyurdu. Doğum günümden(!) yaklaşık 24 saat önce çıkış yapacak oyun PC ve Mac platformları üzerinden oynanabilecek. Oyunun Steam ve Epic Store üzerinden alınabileceğini ve Google Stadia üzerinde de çıkış yapacağını belirtelim.

Oyunu ön sipariş verenler için hazırlanan beta süreci de şimdiye dek yapılan en detaylı beta testi olacak. Bu kez oyunculara dört farklı çağ üzerinde oynayabilecekleri 150 turluk geniş bir süre verilecek. Bu beta testi esnasında 10 farklı kültür arasında seçim yapabileceksiniz. Beta testlri 15 Aralık ve 28 Aralık tarihleri süresince devam edecek.

Humankind, TGA kapsamında Steam üzerinde yüzde 17 indirim ile 223,27 TL'ye satışta. Ön sipariş verebildiğiniz Digital Deluxe versiyonu kapsamında çeşitli hediyeler de sizleri bekliyor olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum