Humble Bundle’da Bu Hafta: Caffeine Paketi

Humble Bundle güzel bir paket ile karşımızda...

Humble Bundle'ın bu haftaki oyun paketi Caffeine Bundle oldu sevgili Oyungezerler. Paket iki hafta süreyle satışa sunulmuş durumda ve içerisinde pakete adını veren Caffeine adlı yayın programı dışında 8 oyuna yer verilmiş durumda -ki oyunseverlerin esas ilgisini çekecek olanlar da bu oyunlar.

Paketin 1$'lık en düşük seviyesinde Caffeine'e ek olarak Steam'deki mevcut fiyatları toplamı 49,50 TL olan şu oyunlar bulunuyor:

  • Headlander
  • GoNNER BLüEBERRY Edition
  • Treadnauts

Şu an 6,5$ seviyesinde seyreden ortalama fiyatı geçenlerin sahip olabileceği ek oyunlar şu şekilde:

  • This War of Mine
  • Ken Follett's The Pillars of the Earth
  • Dear Esther: Landmark Edition

Bu grupta yer alan ek 3 oyunun Steam'deki mevcut fiyatları toplamı 124 TL. Dolayısıyla bu paketin toplam değeri 173,50 TL oluyor.

Paket için 12$ ve üzerinde ödeme yapanlar ise bu oyunlara ek olarak, Steam'deki mevcut fiyatları toplamı 74 TL olan Tyranny ve Shadow Tactics: Blades of the Shogun'a da sahip olabiliyorlar. Bu haliyle paketin toplam değeri 198 TL'ye çıkıyor.

This War of Mine, Dear Esther, Tyranny ve Shadow Tactics indirim dönemlerinde önerdiğimiz oyunlar arasında yer alıyor, takip edenler hatırlayacaktır. Burada özellikle Tyranny'ye dikkat çekmek istiyorum, eğer henüz oynamayanlardansanız takip listenize almakta fayda var. Klasik RYO tarzını sevenler için gayet güzel bir oyun, sağlam hikayesi ile ön plana çıkıyor. Commandos veya Desperados tarzı oyunları sevenlerdenseniz Shadow Tactics de ilginizi çekebilir. This War of Mine bizi kalbimizden vuran, savaşın acımasız yüzünü bir kez daha gözler önüne seren bir yapım olmuş bir yandan da yaptığımız seçimlerin omuzlarımızda nasıl bir yük haline gelebileceğini bizlere hatırlatmıştı.

Özetle, bu sefer güzel bir paket hazırlamış Humble Bundle; bu oyunlar Steam kütüphanenizde bulunmuyorsa, bir şans verebilirsiniz. Eğer paket ilginizi çektiyse Humble'ın ilgili sayfasına şuradan ulaşabilirsiniz. Önümüzdeki indirimlerde görüşmek üzere sevgili Oyungezerler.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum