Hunt: Showdown Oyuncularının Yüzde 40'ı Daha Önce Başka Bir Oyuncuyu Vurmamış

Ninja mısınız?

GDC esnasında düzenlenen bir etkinlikte, oyun dünyasının önemli FPS geliştiricileri bir araya geldi. PCGamer'ın düzenlediği bu küçük etkinlikte, rekabetçi FPS oyunlarının piyasadaki durumları ve geliştiricilerinin karşılaştığı ilginç sorunlar masaya yatırıldı. O esnada da Hunt: Showdown'dan ilginç bilgiler öğrenme fırsatımız oldu.

Crytek'ten David Fifield, tecrübeli oyuncular ile acemi oyuncular arasındaki "eşitsizlik" sorusuna ilginç yanıtlar verdi. Yöneticiye göre bu iki grup arasında dengeyi sağlayabilmek oldukça zor. Hatta Hunt: Showdown gibi acımasız oyunlarda bu durum çok daha gözle görülür hale geliyor.

Fifield, oyundaki "Debut" isimli başarımı işaret ederek durumu örnekliyor. İlk düşman Hunter'ı öldürdüğünüzde aldığınız bu başarımı, oyunu oynayan oyuncuların yüzde 40'ı alamamış durumda. Yani Hunt: Showdown gibi PvPvE bir oyunda oyuncuların neredeyse yarısı hiç başka bir oyuncuyu öldürmeye çalışmamış.

Aslında oyunun en keyifli yanlarından biri de bu PvP anları. Yüksek dozda adrenalin salgılatan bu anlarda, elinizdeki her şeyi korumak için canla başla savaşmanız gerekiyor. 

Peki siz Hunt: Showdown'da çatışmaya girdiniz mi?

YORUMLAR
Atlas Estrella
5 Mayıs 2023 12:42

Dark Souls 3 bu konuda daha heyecan verici değil mi yav?

Parolamı Unuttum