Advertisement

IGN, Dijital Oyun Satış Platformu Humble Bundle'ı Satın Aldı

Dünyanın en büyük oyun medya organizasyonu IGN, Humble Bundle'ı satın aldı.

 Video oyun ve eğlence dünyasının önde gelen medya organizasyonlarından IGN, dijital oyun satış platformu Humble Bundle'ı satın aldı.

Humble'ın kurucularından biri olan Jeffrey Rosen, konuyla ilgili olarak "Müthiş dijital içerikleri insanlara ulaştırmak ve ihtiyacı olanlara yardım etme konusunda IGN'in büyük yardımı olacak. IGN'i seçtik, çünkü bizim vizyonumuzu paylaşıyorlar, oyunlara aynı derecede tutkuyla bağlılar ve görevimize inançları tam." dedi. Bununla birlikte hem Humble cephesinden hem de IGN'den yapılan açıklamalara göre dijital satış platformunun işleyişine karışılmayacak. 

> Humble Bundle'ın Bu Ayki Paketi Bethesda Oyunları Üzerine

IGN'den Mitch Galbraith, "Bir şey bozuk değilse onu tamir etmenin anlamı yok. Bu hareketin arkasındaki fikir Humble'ın ihtiyaç duyduğu kaynakları onlara sunmak ve onların bu sistemini ayakta tutmak." ifadelerini kullandı. IGN bir süredir Humble Bundle ile görüşüyordu ve Gamasutra'da çıkan bir habere görüşmeler yaklaşık olarak bir sene kadar sürmüş. 

Sonlarıyla Hayal Kırıklığı Yaratan Oyunlar

Humble Bundle yaklaşık yedi senedir oyunculara uygun indirimler ve oyun paketleri sunuyor ve şimdiye kadar yaklaşık 10 milyon kullanıcıyla alışverişte bulundu. Bu süreçte de yaklaşık 106 milyon dolar bağış topladı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum