İlk Büyük PUBG Turnuvası Bu Sene - 2 Milyon Dolar Ödül Dağıtılacak

Çalışmalar kendini göstermeye başladı.

Geçtiğimiz hafta Brendan "PlayerUnknown" Greene'in eSpor yaklaşımıyla ilgili bir haber yapmıştık. Greene, PUBG'nin eSpor için önemli yatırımlar yaptığını söylemişti. Aradan çok bir zaman geçmeden ilk büyük PUBG turnuvasının yapılacağını öğrendik. Bu turnuva resmi olarak PUBG Corporation tarafından sunulacağı için ilk olma unvanını taşıyor. Yoksa geçtiğimiz sene Gamescom'da da büyük bir turnuva düzenlenmişti.

> Brendan Greene, PUBG'deki Kırmızı Bölgeyi Savundu

The PUBG Global Invitational 2018 ismindeki turnuva toplam 20 takımdan oluşacak. Bu takımlar temmuz ayında Kuzey Amerika, Avrupa ve Asya'da yapılacak bölgesel elemeler sonucunda belirlenecek. Aynı ayda düzenlenecek finallerde takımlar dört kişilik olacak. First-person ve third-person kamera açısına göre iki farklı kazanan olacak.

Brendan Greene'nin geçen haftaki açıklamalarına baktığımızda bu tarz irili ufaklı turnuvalar göreceğimizi rahatlıkla söyleyebiliriz. Bence PUBG izlenmeye müsait bir yapıya sahip ve PUBG Corporation bunu izleyiciye eğlenceli şekilde sunabilirse PUBG de eSpor tarafında büyük kitlelere sahip olur. Siz neler düşünüyorsunuz? Sizce PUBG eSpor tarafında iş yapar mı? Fortnite da arkasından gelir mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum