Immortals Fenyx Rising 2 Neden İptal Edildi?

Sebebi Assassin's Creed Red olabilir

Ubisoft'un, büyük oyunlar için diğer projeleri iptal etme huyunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Hatta bildiğiniz gibi stüdyonun üzerine titrediği Assassin's Creed serisi, Prince of Persia'nın sonunu getirmişti. Aynı seri şimdi de, daha niş ama pek çok kişi tarafından sevilen Immortals Fenyx Rising'in iptaline sebep olmuş gibi görünüyor.

Henüz geçtiğimiz günlerde sizlerle Immortals Feny Rising 2'nin iptal edildiğini paylaşmıştık. Elimize ulaşan yeni bilgilere göre ise oyunun iptalinin arkasında AC Red bulunuyor. Meslektaşımız Stephan Totilo, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada oyunun iptalinin arkasındaki gerçekleri paylaştı.

Totilo, konuya yakın kaynaklarından aldığı bilgileri takipçileri ile paylaştı. Daha önce iddia edildiği gibi Immortals 2'in Polinezya temalı olacağını söyleyen Totilo, geliştirme sürecinin de sorunsuz ilerlediğini belirtiyor. Fakat stüdyo için bir anda öncelik, Assassin's Creed Codename Red projesine dönüyor. Bu da Immortals 2'nin rafa kaldırılmasına neden olmuş.

Ubisoft'un yeni AC projeleri için daha fazla işçi gücüne ihtiyaç duyduğu biliniyor. Fakat stüdyo bunu kendi içerisindeki planlamaları değiştirerek yapacak gibi görünüyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum