Immortals Fenyx Rising'in Son Hikaye DLC'si The Lost Gods Çıktı

Tamamen farklı bir oyun deneyimi

Ubisoft bugün Immortals Fenyx Rising'in son hikaye DLC'si olan The Lost Gods'ın çıktığını duyurdu. Eğer oyuna sahip değilseniz Nintendo Switch, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia ve Windows PC'deki ücretsiz demo ile çeşitli özellikleri yine de deneyebilirsiniz.

Benzersiz bir kuş bakışı deneyim ve yakın dövüş tarzı savaş sunan Immortals Fenyx Rising – The Lost Gods, Fenyx'in artık bir tanrı olduğu hikayesine geri dönüyor. Ölümlü dünya bir felakete sürüklendiğinde Fenyx, Dünya üzerindeki dengeyi yeniden sağlamak ve kayıp tanrıları yeniden bir araya getirmek için yeni bir kahraman seçer. Oyuncular Pyrite Adası'nı; Poseidon, Hades ve diğer tanrıları panteona dönmeye ikna etmekle görevli, coşkulu bir ölümlü olan Ash olarak keşfedecekler.  

Çıkış sonrası gelen bu son macerada oyuncular; yeni tanrılar ve canavarlarla tanışacak, zorluklarla ve sırlarla dolu yeni bölgeleri keşfedecek ve zorlu yeni düşmanlarla savaşacaklar. Yeni ilerleme sisteminin bir parçası olarak oyuncular, iki yepyeni yeteneğin yanı sıra güçlü geliştirmelere, özel bonuslara ve benzersiz dövüş stillerine de erişebilecek:

Catastrophe Quake: Ash'in etrafındaki düşmanları yere seren güçlü bir vuruş.
Nature’s Fury: Önünden geçen her şeye hasar veren ve zamanla verdiği hasarı artıran bir enerji ışını.

Oyuncular arkadaşlarını Arkadaş Tavsiyesi Programı aracılığıyla Immortals Fenyx Rising'i satın almaya davet ederek oyun içi ödüller kazanacaklar. Oyunu satın alan ve oynayan davet edilen katılımcılar ayrıca Frozen Silah Paketi adlı bir ödül de alacaklar.

Immortals: Fenyx Rising'in çapraz platform desteğine sahip olduğunu da hatırlatayım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum