Indiana Jones 5'in Çekimleri 2020 Yılında Başlayacak

Harrison Ford'un son filmi mi?

Indiana Jones serisi ülkemiz dahil dünyanın genelinde büyük bir hayran kitlesine sahip. 1984 yılında vizyona giren Indiana Jones and the Temple of Doom ülkemizde"Kamçılı Adam"adı altında gösterilmişti. O günden beri de bizim için adı öyle.

1989 yılında vizyona giren Indiana Jones and the Last Crusade filmiyle birlikte Indy'nin macerasının bittiğini düşünmüştük. Ancak 2008 yılında Steven Spielberg yeni bir filmle karşımıza çıktı. Kingdom of the Crystal Skull beklentileri tam anlamıyla karşılayamadı ve son 10 senede Indy'den pek haber alamadık. Bu durumun değişeceğini ise yine Spielberg'den öğrendik. 2021 yılında yeni bir Indiana Jones filmi hayatımıza girecek. Gelen haberler gösteriyor ki filmin çekimleri önümüzdeki sene başlayacak. 


Discussing Film'in haberine göre Indiana Jones 5'in çekimleri 2020 yılının Nisan ayında Londra'da yer alan Pinewood Stüdyoları'nda başlayacak. Bu stüdyo aynı zamanda pek çok Disney filmine de ev sahipliği yapmıştı. Diğer tüm Indiana Jones filmleri gibi Steven Spielberg tarafından yönetilecek olan Indiana Jones 5'in planan vizyon tarihi de belli. Filmin 9 Temmuz 2021'de vizyona girmesi bekleniyor. 

Filmin oyuncu kadrosu ise henüz açıklanmadı. Doğal olarak Harrison Ford'un filmde olacağını biliyoruz. Hatta kendisi geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada, kendisinden başka bir Indiana Jones olamayacağını açıkça belirtmişti. Harrison Ford'un Indiana Jones'a olan sevgisi gerçekten başka bir boyutta. Indiana Jones'u belki de son kez göreceğimiz film, bakalım beklenen etkiyi yapabilecek mi? 

YORUMLAR
Akcan
30 Temmuz 2019 13:19

Indiana Jones And The Temple of the Geriatrics

Parolamı Unuttum