Indiana Jones 5'in Yönetmeni Belli Oldu!

Logan rüzgarı yeniden eser mi?

Indiana Jones 5 her türlü aksaklığa rağmen hazırlıklarına devam ediyor. Serinin efsanevi yönetmeni Steven Spielberg'in yönetmenlikten çekilip yapımcılığa geçmesinin ardından filmin muallakta olan yönetmen koltuğu sahibini bulmuş gibi gözüküyor. Collider'ın haberine göre yeni Indiana Jones filmini daha önce Logan'ı da yönetmiş olan James Mangold çekecek.

The Curious Case of Benjamin Button ve Jurassic World gibi filmlerinde yapımcılığını üstlenmiş olan Frank Marshall yeni Indy filminin yapımcıları arasında da yer alıyor. Verdiği röportajda, "Bence James Mangold'un Harrison Ford ile de bir ilişkisi var. Böylece doğru zamanda tüm parçalar bir araya gelmiş oluyor. Steven Spielberg de yapımcı olarak aramızda. Yani her şeyin en iyisine sahibiz." diyerek Mangold'un yeni filmi yöneteceğini doğruladı.

Marshall ayrıca senaryo yazma işinin henüz daha yeni başladığını ve hikayeyle ilgili henüz çok az şeyin bilindiğini de açıklamış. Henüz erken yapım aşamasında olan Indiana Jones 5'te Harrison Ford'un dışında başka bir oyuncu belli değil. Ancak senaryonun tamamlanmasıyla birlikte James Mangold ve ekibi hazırlıklara başlayacak. Filmin 29 Temmuz 2022'de vizyona girmesi planlanıyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum