İndirim Tavsiyesi: Children of Silentown

Kasabanın gizemini çözmeye var mısınız?

Eğer bu aralar canınız şöyle karanlık bir macera oyunu oynamak istiyorsa sizlere hazır çok güzel indirime girmişken Children of Silentown'u önermek istedim.

Children of Silentown'da, Silentown kasabasında özellikle de çocukları yakından ilgilendiren ürkütücü bir gizemi çözmeye çalışıyoruz. Bu kasabada insanlar bir anda ortadan kayboluyor, kasabanın kalanları da bu kayboluşun farkında ama aramak için hiçbir şey yapmıyorlar. Hatta bu konuda konuşulması bile yasak. Hatta kasabada yüksek sesle konuşmak da hoş karşılanmıyor, çünkü herkes canavalardan korkuyor.

Children of Silentown "Coraline" ve benzeri eserlerden ilham alan, çizimlerinde yoğun biçimde Tim Burton esintisi olan bir oyun. Merakınızı cezbetmeyi başardıysam şuradan incelememi de okuyabilirsiniz. İncelememdeki bazı eleştirilerin sonradan yamalarla düzeltildiğini de ekleyeyim hatta.

Children of Silentown, 13 Eylül tarihine kadar %50 indirimli olarak 95 TL'ye satılıyor. Bu fiyattan kaçırılmayacak kadar keyifli bir macera oyunu.

YORUMLAR
Atlas Estrella
31 Ağustos 2023 17:05

Bu pahalılıkta indirim tavsiyesi kadar güzel bir şey olamaz :) O zaman benden de bir tavsiye: Çat pat da olsa Türkçeye çevirdiğim Afterimage %40 gibi hiç de fena olmayan bir indirimle satışa sunulmuş. Metroidvania severler kaçırmasın bu indirimi bence.

Parolamı Unuttum