Injustice 2 Hikaye Fragmanı Yürek Hoplatıyor

Heyacan tavan yaptı!

Injustice 2 son günleri oldukça heyecanlı geçirdi. Açıklanan karakterler, dedikodular derken beklentiler tavan oldu. Bugün çıkan hikaye fragmanı da beklentilerin boşa olmadığını kanıtladı.

Bildiğiniz gibi dün Darkseid'ın oyunda yer alacağı açıklanmıştı. Herkes oyunun ana kötüsünün o olacağını düşünürken inanılmaz bir ters köşe yaşadık. Fragman sonunda kendini belli eden kişi Superman'in en büyük düşmanlarından Brainiac! Oyun bizlere hem Darkseid'ı hem de Braniac'ı verecek. Peki iki büyük Superman kötüsünün bir oyunda işi ne? Benim tahminlerime göre Superman'in yakalanmasından sonra Darkseid ve Brainiac birbirinden bağımsız olarak kendilerine Dünya'yı hedef seçtiler. Sonuçta ikisinin de farklı amaçları var söz konusu Dünya olduğunda. Fakat Superman ve Justice League yüzünden bir türlü istediklerini yapamadılar.

Darkseid'ın amacı Anti-Life Equation'ı (kabaca özgür iradenin ele geçirilmesi, Anti-Yaşam Formülü) ele geçirmek, Brainac'ın amacı da Dünya'yı koleksiyonuna katmak. Superman'in olmadığı, onun korumadığı bir gezegen iki tanrısal gücün saldırısına açık olacaktır. Muhtemelen bu ikiliyi durdurmak için Superman'in serbest kalmasını isteyenler ve istemeyenler iki taraf olacak. Superman serbest kaldıktan sonra ise ne olacağı meşhul. 

Sırf şunları düşünmek bile kalbimin pıt pıt çarpmasına sebep oluyor, oyunu oynarken neler yaşayacağımı düşünemiyorum.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum