Insomniac Games Sunset Overdrive 2 İçin İstekli Ama Yayıncı Yok

Yayıncılar şu meseleye bir el atıverin

Sunset Overdrive çıktığı zaman çoğu kişiyi şaşırtmıştı; heyecanlı bir oynanış capcanlı renkler ve birbirinden komik diyaloglarla süslenmişti. Oyunun açık dünyası gerçekten çok iyiydi ve Insomniac Games bu büyüklükteki bir projede ilk kez Microsoft ile birlikte çalışmış ve sonuç olarak da ortaya exclusive bir oyun çıkmıştı.

Evet, Sunset Overdrive 2014 yılında Microsoft tarafından yayınlanmış olan bir Xbox One exclusive oyunuydu ve konsolun en büyük tek kişilik oyunlarından biri olmuştu. Ancak o zamandan bugüne geçen zaman içerisinde Microsoft'un bu oyunu devamına dair bir ilgisi olmadığını gördük. Böyle yeni oyunlar bir anda satış rekorları falan kırmayınca yayıncıların radarından çıkabiliyorlar ki Sunset Overdrive'ın başına gelen de tam olarak buydu. Ticari açıdan büyük bir başarı kazanmamış olsa da kendine has bir deneyim sunuyordu ki Xbox One'ın diğer oyunlarına baktığımızda bunun nadir görünen bir şey olduğunu söylemek mümkün.

Insomniac Games'in dün Twitter'dan kendisine sorulan Sunset Overdrive 2 sorusuna 'çok isteriz, tek ihtiyacımız olan bir yayıncı bulmak' şeklinde cevap vermesi büyük heyecan yarattı desem yeridir. Serinin isim hakları Insomniac Games'in elinde olduğu için gerçekten de Microsoft dışında bir yayıncıyla anlaşmaları mümkün. Insomniac'ın yeni oyun üzerinde çalışmaya istekli olduğunu gören yayıncılardan elini taşın altına sokacak bir isim çıkacaktır diye umut ediyorum.

> Insomniac'ın Spider-Man'i 2017'de Çıkacak

Microsoft'ta yöneltilen eleştirilerin çoğu Xbox One'ın yeterli sayıda exclusive oyuna sahip olmaması. Ayrıca oyun çeşitliliği açısından da ortada bir sıkıntı olduğu da bir gerçek. Sunset Overdrive gibi orijinal fikirler bu ikisini de karşılıyor aslında, dolayısıyla Microsoft'un Insomniac Games'in bu istekliliğine cevap verip vermeyeceğini de merak ediyorum.

Insomniac Games şu aralar Sony ve Marvel ile birlikte PlayStation 4'e özel olarak yayınlanacak Spider-Man üzerinde çalışıyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum