İptal Edilen Justice League: Mortal Filminin Görüntüleri Ortaya Çıktı

İzlediğimizden daha iyi gözüküyor

Yapımcı Ryan Unicomb, daha önce planlanan ancak iptal edilen Justice League filmi Mortal'ın kıyıda köşede kalmış ilk fotoğraflarını paylaştı. Aslında çizgi roman hayranlarının Justice League: Mortal filmine dair çok büyük umutları vardı. Çünkü gelen ilk haberler ve bilinen senaryo oldukça heyecan verici gözüküyordu. Ancak sonrasında yaşanan anlaşmazlıklar George Miller'ın yönetmenliğini yapacağı filmin iptaline kadar uzadı ve sonrasında çıkan DCEU filmleri de insanları tatmin etmeyi başaramadı.

Kadrosunda Flash, Superman, Batman, Aquaman, Martian Manhunter ve Green Lantern'ı barındıracak olan Mortal, sadece bu karakter havuzuyla bile 2017'de izlediğimiz filmden daha heyecan verici olmayı başarıyor. Gelen fotoğraflarda ayrıca Wonder Woman'ı canlandırması planlanan aktris Megan Gale'i de kostümü içerisinde net bir şekilde görebiliyoruz. Tabii diğer fotoğraflar çok net değil ama Aquaman, Flash ve Batman pek de iyi gözükmüyor gibi. Bu kostümlerin son tasarım olmadığını hatırlatmakta da fayda var.

"Şimdilik paylaşabileceğim şeyler sadece bunlar. Biliyorum bu hikayeye devasa bir ilgi var ancak yaratıcı ekiple stüdyo arasında ciddi bir çekişme oldu. Bunu hazırlayabilmek için elimizden geleni yapıyoruz, belki bir noktada bir kickstarter kampanyası veya benzer bir şey gerekebilir. Ben bu yolculuğun beş yıldır içerisindeyim ve sizlere duyduğunuz sabırdan ötürü minnettarım. Bu kayıp kısmın hepimiz için ne kadar önemli olduğunun farkındayım. Özellikle çizgi roman okuyucuları ve popüler kültür hayranları için. Kısacası biz gösterebildiğimiz tüm kostümleri tam halleriyle göstermek istiyoruz, Batombine'i göstermek istiyoruz. Yalnızlık Kalesi'ni göstermek istiyoruz. Tüm bunların arkasında olan sanatçıların aylar boyunca yorulmadan yaptığı çalışmaları, hak ettiği değeri göstermek istiyoruz. Bundan sonra da elimizden gelenin en iyisini yapacağız, iyi olun. Sağlıcakla kalın!" açıklamasıyla fotoğrafları paylaşan Ryan Unicomb, filmden haberi olmayan hayranların da ilgisini çekmeyi başardı.

> DCEU'nun The Flash Filminin Geleceği Halen Belli Değil

Tabii bu noktadan sonra bu filmi görme ihtimalimiz yok. Ancak Unicomb'un açıklamalarına bakınca filmle ilgili daha önceden hazırlanmış çok sayıda ikonik DC görüntüsü var gibi gözüküyor. En azından bunları net bir şekilde görmek bile filmin kalitesine ve potansiyeline dair çok daha net fikir sahibi olmamıza yol açacaktır.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum