DCEU'nun The Flash Filminin Geleceği Halen Belli Değil

Tüm DCEU'nun geleceği sana bağlı

DC/Warner Bros. ortaklığı beyaz perdede yeni bir atılım yapmaya hazırlanıyor. Daha önce denedikleri DCEU büyük bir hüsrana uğrayınca ciddi bir revizyon hareketine girişen DC Sinematik Evreni ilk etapta  Wonder Woman ve Aquaman ile birlikte solo filmlerle bir gelecek planlamıştı. Aquaman'in gişe başarısı stüdyoya biraz güven aşılasa da daha önlerinde çok uzun bir yol var. 

Matt Reeves'in yazıp, yöneteceği yeni Batman filmi henüz zaman çizgisi itibariyle DCEU'ya uygun olmuyor, hem Batman'i yeniden evrene katmak hem de eski hataları sıfırlamak için DC'nin elindeki en büyük koz Flash filmiyle birlikte Flashpoint hikayesini temel alıp evreni yeniden başlatmaktı. Ancak tüm bu hazırlıklar büyük bir sekteye uğradı ve duyurulan Flash filminin geleceği muallakta kaldı.

Film ekibinden Eunice Huthart, "Aslında The Flash projesinin başlaması Nisan sonu ya da Mayıs başı gibi olacaktı. Ancak şu an ne olacağından emin değilim." diyerek malum salgının filmin hazırlıklarını engellediğini doğruladı. Başrolünde Ezra Miller'ın yer alacağı filmi Andy Muschietti yönetecekti ve filmin 1 Temmuz 2022'de vizyona girmesi planlanmıştı. Ancak yaşanan son gelişmeler filmin hem çekim hem de vizyon tarihini muallakta bırakıyor. DC için bu kadar kritik bir yere sahip olan The Flash bakalım geldiği zaman gerçekten evreni kurtarabilecek mi? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum