İptal Edilen Scarface 2 Oyunu Gün Yüzüne Çıktı

Ekran görüntüleri ve konsept çizimleri ilk kez görüyoruz

Radical Entertainment, 2000'li yılların başında Scarface: The World is Yours isimli oyunlarının devamı üzerinde çalışıyordu. Ancak Scarface 2 oyunu birkaç diğer Radical projesinde olduğu gibi iptal edildi ve 2009 yılında oyun bir daha ortaya çıkmamak üzere gömüldü.

Bugün ise o oyundan ilk kez ekran görüntüleri ve konsept çizimler görmüş olduk. Mafia Game Videos YouTube hesabının paylaştığı bu görseller Radical Entertainment'ın eski çalışanları tarafından yüklenmiş ve bize Las Vegas ve Nevada'dan görüntüler sunuyor.

İşin ilginç tarafı ise bu ekran görüntülerinin yıllardır Radical'de çalışmış bazı isimlerin Art Station sayfalarında duruyormuş ama hiç dikkat çekmemişler, video sayesinde tüm bu görseller ortaya çıkmış.

Radical Entertainment, The Simpsons: Hit & Run, Prototype ve Prototype 2 gibi oyunların arkasındaki stüdyo. 2005 yılında Scarface'in de haklarını elinde tutan Vivendi Universal tarafından satın alınmış, 2008 yılında ise Activision'ın olmuştu. Radical'in son oyunu Prototype 2 olsa da ilk Destiny'in geliştirilmesinde Bungie'ye destek stüdyosu olarak yardım etmişti.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum