Microsoft'un İpucuna Göre Doom Eternal Yakında Game Pass'e Geliyor

Melissa McGamepass yine iş başında

Microsoft'un ZeniMax stüdyolarını satın almasıyla birlikte Game Pass sahiplerini güzel günler beklediği zaten belliydi. Xbox'ın patronu Phil Spencer, Bethesda'nın bundan sonra çıkacak olan tüm oyunlarının ilk günden Game Pass'te olacağını söylemişti ama halihazırda büyük bir oyuncu kitlesi olan oyunlarının durumu da merakla bekleniyordu. Görünüşe göre bunlardan ilkini öğrenmek üzereyiz.

Xbox Game Pass Twitter hesabı ne zaman Melissa McGamePass'in posta kutusunu paylaşsa, ardından büyük haberler alıyoruz. Melissa bu sefer de firma içinde paylaştığı memoda (ki bunun espri olduğunu zaten hesabı takip edenler biliyordur) "Heyecanlansanız iyi olur. Size söyleyeceğim şeyi duyduklarında herkes çılgına dönecek. Sıkı durun, [SİLİNMİŞ] çok yakında servise geliyor! Tabii ki bunu sır olarak saklamalıyız. Takipçilerimize ipucu verme dürtüsüne engel olmalıyız" demiş.

Buraya kadar her şey normal, ama mesajın orijinal İngilizce metninde cümlelerin baş harflerine baktığınızda LOOK BELOW (aşağı bakın) cümlesinin oluştuğu görülüyor.

Bu mesajı herhangi bir resim düzenleme programına alıp ışık ayarlarıyla oynadığınızda ise mailin alt kısmına gizli biçimde SLAYER IS COMING cümlesinin yer aldığını görüyoruz :) Eh, aklınıza Doom Slayer'dan başka bir Slayer geliyor mu sizin?

Şimdi aklımızdaki tek soru Doom Eternal'ın sadece Xbox için mi, yoksa hem Xbox, hem PC için mi Game Pass'e geleceği. Muhtemelen ikincisi olacak ama yine de henüz resmi bir açıklama olmadığından soru işaretini kaldırmayalım derim.

YORUMLAR
darkrockv7
24 Eylül 2020 12:49

Satın almayı planlıyordum, iyi oldu bu.

Parolamı Unuttum