James Gunn, Guardians Of The Galaxy 3'ün Son Durumu Hakkında Bilgi Verdi

Geçen süreç senaryoyu etkilememiş

Marvel Sinematik Evreni'nin uzay konusundaki en eğlenceli ekibi olan Galaksinin Koruyucuları, üçüncü filmiyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Disney ile serinin yönetmeni James Gunn arasında yaşanan anlaşmazlık nedeniyle uzuca bir süre askıda kalan proje yeni dönem MCU için hazırlıklarınıa devam ediyor. Filmin senaristi ve yönetmeni James Gunn hem aradan geçen sürecin senaryoya etkisini hem de filmin son durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Twitter hesabından sorulara yanıt veren Gunn, yaşanan olaylardan sonra senaryonun çok fazla değişikliğe uğrayıp, uğramayacağı ile ilgili gelen soruya, "Hayır, çok az" cevabını vererek hayranların yüreğine su serpti.

James Gunn ayrıca yapım süreciyle ilgili "Senaryo yazıldı ve yapımcıların çoğu çoktan işe atandı." açıklamasında bulundu. Marvel'dan ayrı kaldığı süre boyunca DC için The Suicide Squad filmini yöneten Gunn için artık ara verdiği MCU kariyeri yeniden başlıyor. 6 Ağustos 2021'de vizyona girecek olan Suicide Squad'ın ardından vizyona girecek olan Guardians of the Galaxy vol. 3'ün 2022 yılında çıkması bekleniyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum