James Gunn'ın Marvel'daki Geleceği Tamamen Sona Ermemiş Olabilir

Belki farklı bir anlaşma, belki de yoğun destek Gunn'ın bir şekilde geri dönmesini sağlayabilir.

 The Hollywood Reporter'da çıkan haberlere göre Marvel/Disney ve James Gunn hikayesi henüz sona yaklaşmamış bile ve başarılı yönetmenin bir şekilde işine dönme ihtimali bile varmış.

Geçmişte attığı provokatif Tweet'ler sebebiyle Guardians of the Galaxy Vol. 3 filminden kovulan Gunn, Disney ile ayrılık anlaşması yapma aşamasında. Malumunuz bu kadar başarılı olmasının yanısıra hem Guardians of the Galaxy ekibinden büyük destek gördü hem de sayısız hayran onun projeye geri dönmesi için imza kampanyalarına katıldı. Guardians of the Galaxy Vol. 3 filminin senaryosu da kendisinin elinden çıkmıştı, yani Gunn'ın elleri Disney'e karşı bir hayli güçlü. Disney tek taraflı aldığı bu ayrılık kararında yönetmen ile anlaşmak için belini bir hayli bükmek zorunda kalabilir. 

THR'ın ismini vermediği kaynaklara göre Gunn'ın Marvel ve Disney için tekrar yönetmenlik koltuğuna oturma ihtimali bile bulunuyor. Bunlara ek olarak dışarıdan da katkı yapabileceği alternatif yollara bakıldığı iddia edilmiş. Gunn ve Disney arasındaki ayrılık resmileşmiş olsa da henüz bir ayrılık anlaşması imzalanmadığı için kapılar da tamamen kapanmış değil. Gunn'ın gördüğü destek de azımsanamayacak bir seviyede. Keza Disney de geçmişi pek temiz değil, Gunn'a bu açıdan tavır almak Disney için oldukça ikiyüzlü bir karar diyebilirim. Gunn'ın geçmişte paylaştığı mesajları falan savunmuyorum yanlış anlamayın sevgili Oyungezerler, ancak bu tip bir duyarı en son kasacak yer (eğlence sektöründe) Disney Stüdyoları'dır herhalde. Geçmişinde ırkçı mesajlar içeren animasyonlardan seksist yapımlara ve çeşitli hikayelere, ürünlere ve hatta küçük çocuklara üstü kapalı cinsel mesajlar göndermelere kadar kara lekelere sahip bir şirket olur kendileri. 

Bakalım taraflar arasındaki bu çıkmaz nasıl çözülecek?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum