James Gunn, Mars Yıllıkları Dizisini Yapmaya Hazırlanıyor

Mars'ı yeniden keşfetmek

Hollywood'un son dönemlerdeki en popüler yönetmenlerinden olan James Gunn, eğlence sektörünün televizyon kısmına da girmeye hazırlanıyor. Marvel için Guardians of the Galaxy, DC için de Suicide Squad filmleri yapan James Gunn artık kendi yapımcılığında da bir şeyler yapmak istiyor. Gelen haberlere göre Gunn'ın yeni projesi The Martian Chronicles'ı yeniden televizyona uyarlamak.

Daha önce 1980 yılında başrolünde Rock Hudson'ın yer aldığı ve üç bölüm süren bir mini dizi ve 1985-1992 yılları arasında çeşitli oyuncuların yer aldığı ve uzay hikayelerinin anlatıldığı altı sezonluk bir dizi olan Martian Chronicles, özünde Ray Bradbury'nin kaleme aldığı ve içerisinde çeşitli Mars'a yerleşme öykülerinin yer aldığı 1950 basımı bir kitaptı. Ülkemizde Mars Yıllıkları adıyla da basılan bu kitap, bilim kurgu edebiyatında oldukça önemli bir yere sahip. 

Bilim kurguyla arası oldukça iyi olan James Gunn için Mars Yıllıkları'na yapımcı olmak epey mantıklı bir hamle olmuş gibi gözüküyor. Dizi için ön hazırlıklar şimdiden başlamış durumda. Ancak James Gunn'ın hem The Suicide Squad hem de Galaksinin Koruyucuları 3 için harıl harıl çalıştığını düşünecek olursak dizinin 2022 yılından önce yayınlanma ihtimali yok gibi. Bu yüzden diziyle ilgili herhangi bir oyuncu açıklaması da henüz yapılmış değil. Ancak James Gunn'ın böyle bir çalışma içerisinde olması bilim kurgu hayranları için epey heyecan verici gözüküyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum