James Gunn, The Suicide Squad'ın 18+ Olacağını Doğruladı

Salonlarda görmek istediğimiz hareketler

2021 yılında bol bol çizgi roman uyarlaması izleyeceğiz. Hem yayın servisleri hem de sinemalar adeta bir kostüm partisine tanıklık edecek. DC/WB ortaklığının aynı anda HBO Max'e de getireceği The Suicide Squad filmi de bolca acayip karakter içeriyor. James Gunn'ın yönetmenliğini yapacağı film 2016'da vizyona giren Suicide Squad'ı bir bakıma yeniden yaratırken, hikayeyi de devam ettirmeye çalışacak. Harley Quinn, Bloodsport ve Peacemaker gibi karakterleri izleyeceğimiz yeni film 18+ olarak karşımıza çıkacak. 

Twitter hesabından filmin R-rated olduğunu doğrulayan yönetmen James Gunn, hayranların yüreğine de su serpti. Zira bu kadar enteresan karakterin bir araya geldiği bir macerayı "yumuşatılmış" olarak izlemek işin tadını kaçırabilirdi.

Joker ve Deadpool filmlerinin 18+ olarak yakaladığı başarı yeni dönem çizgi roman uyarlamalarını 18+ olma konusunda daha cesur hale getirdi. 2020'nin son günlerinde Wonder Woman 1984 ile hayranlarını hayal kırıklığına uğratan DCEU sıradaki filmlerle yeniden yüzleri güldürmek istiyor. Margot Robbie'nin başrolünde yer alacağı The Suicide Squad filmi 6 Ağustos 2021'de hem yayınlanacak hem de vizyona girecek. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum