James Gunn, The Suicide Squad'ın Süresini Açıkladı

En azından 4 saat değil

DC Sinematik Evreni'nin başarısız denemelerinden birisini 2016 yılında vizyona giren Suicide Squad filmiyle izlemiştik. James Gunn'ın geçtiğimiz dönemlerde Disney ile yaşadığı sıkıntıyı fırsat bilen DC/WB ortaklığı yönetmene ilginç bir proje sunmuştu. The Suicide Squad adı altında markayı yeniden yaratan James Gunn, son olarak filmin süresini de açıkladı.

Twitter üzerinden soru cevap etkinliği düzenleyen başarılı yönetmen, The Suicide Squad'ın 132 dakika olacağını açıkladı. Gunn ayrıca "Filmi yazdım, çektim ve düzenledim. Yapabileceğim en iyi filmi yaptım ve bu süreye ulaştık. Kimse bu kadar uzun olmasını beklemiyordu." diyerek 2 saat 12 dakikalık sürenin beklenmedik bir iş olduğunun altını çizdi. 

Bir önceki DC filmi olan Justice League: Snyder Cut'ın dört saat olduğunu düşününce 132 dakika çok da korkutucu değil. Vizyona giren en uzun DCEU filmi 152 dakikayla Batman v Superman filmiydi. 2016 yılında vizyona giren Suicide Squad ise 123 dakikaydı. Kadrosunda Margot Robbie, Idris Elba, Slyvester Stallone ve Taika Waititi gibi yıldızları barındıran The Suicide Squad filmi 6 Ağustos günü hem HBO Max'tan yayınlanacak hem de seçili sinemalarda vizyona girecek. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum