James Gunn, Yeni Bir DC Projesiyle Geri Dönecek

DC cephesinden onay geldi

The Suicide Squad filmi her anlamda DC/WB ortaklığının yüzünü güldürüyor. Filmin ilk etapta aldığı olumlu yorumlar ve yarattığı pozitif havada yönetmen James Gunn'ın da çok büyük payı var. Halihazırda Marvel Sinematik Evreni için üçüncü Guardians of the Galaxy filmi üzerindne çalışmaya başlayan Gunn ilerleyen dönemlerde yeniden DCEU için görev alacakmış. DC/WB ortaklığından güzel haberler gelmeye devam ediyor.

DC Filmleri başkanı Walter Hamada yaptığı açıklamada, "James Gunn her zaman geri dönebilir. Ne zaman bir şeyler yapmak isterse kapımız açık. O gerçekten harika bir vizyona sahip ve bizim için muhteşem bir ortak oldu. Geri döneceğini biliyoruz, beraber daha fazla proje planladık." diyerek Gunn'ın geri dönüşünü onayladı. Tabii DC içerisinde yeni bir Gunn filmi görmek için en azından üç sene bekleyeceğiz. Zira Guardians of the Galaxy vol. 3 filmi 2023 yılında vizyona girecek sonrasında Gunn yeniden DCEU'ya dönebilir.

The Suicide Squad filmi oldukça ilginç rekorlara da imza atıyor. Film an itibariyle King Shark'ın seslendirmeni olan usta aktör Slyvester Stallone'un kariyerindeki en yüksek puana sahip film oldu bile. Açılış gişesinde neredeyse Black Widow'u yakalamış olan The Suicide Squad bu alanda 70 milyon dolar civarında bir gelir elde etti. James Gunn'ın geri dönüşü ikinci bir Suicide Squad filmi mi olur yoksa daha da acayip karakterleri bir araya mı getirir? Şimdilik kestirmek zor ama Gunn'ın olduğu yerden sıradan bir iş çıkmayacağı kesin gibi gözüküyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum