Jared Leto'nun Joker Günleri Sona Ermiş Olabilir

Oyuncu DC evreninden uzaklaşıyor

Suicide Squad'ın Joker'i Jared Leto'nun, DC evrenindeki yeni Joker Joaquin Phoenix'ten hoşlanmadığı ortaya çıktı. Hollywood Reporter'ın haberine göre Leto, Warner Bros.'un ikinci bir Joker'e yeşil ışık yakmasından rahatsız olmuş ve filmin çekimlerine taş koymaya çalışmış. Warner Bros. yetkilileri ile sürekli görüştüğü söylenen Leto, iddialara göre, istediğini alamayınca rolden vazgeçmiş.

Hollywood Reporter'a gün içerisinde gelen söylentilere göre ünlü aktör filmin başarısından ve durumdan memnun değil. Kendisini "dışlanmış ve üzgün" hisseden Leto'nun bir daha Joker rolünü üstlenmeyeceği iddia ediliyor. Leto, daha önce Warner Bros. ile görüşerek kendi karakterinin bir solo filme kavuşacağı sözünü almıştı. 


Warner Bros.'un sürekli olarak kendisini dışarıda bıraktığını ifade eden ünlü oyuncu daha önce de Suicide Squad filmindeki bazı Joker sahnelerinin kesildiğini açıklamış ve durumdan memnun olmadığını dile getirmişti.

Todd Phillips'in çekeceği Joker filminin başrolünde Leto'nun bulunmayacağı ilk günden beri belli olsa da ünlü aktörün başından beri kendi filmine kavuşacağına inandığı da belirtilmiş. Görünüşe göre bu yol ayrımları Jared Leto'nun Joker olarak son günlerini geçirmesine sebep olacak.

 

YORUMLAR
22 Ekim 2019 10:10

Suicide Squad zaten çok vasat bir film idi. Harley Quenn'in bir pornstar havasında olduğu, Joker'in ise daha çok Bakırköy'den çıkmış bir adam gibi rol yapması filmi bitirdi de bitirdi. Bu filmden en çok sanırım porno sektörü yararlandı :D Tabi ki çok da gömmemek gerek ama bana çok çoçukca ve basit bir film gibi gelmişti fakat yeni Joker filminde daha çok tek kişilik dev tiyatro kafasında ciddi bir film yapmaya uğraşmışlar ve bu da beni memnun etti. Zaten imbd incelemeleri de filmin başarılı olduğunu gösteriyor. Bir klasik veya efsane değil ama fena olmayan bir film olmuş.

Jared Leto'ya gelirsek biri bu adama Joker'i oynayamadığını söylemeli. Kötü bir aktör olduğunu söylemiyorum sadece bu röl ona göre değil. Sanırım başka birisinin bu rölü oynamasını hazmedemediği için bu kadar tantana yapmış. Olur böyle şeyler.

Parolamı Unuttum